Binnenkomst Koi december 2017

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe Koi aangekomen in de showroom! Met alle toeval op pakjesavond, dinsdag 5 december. In deze blog een overzicht van alle nieuwe Koi die deze week in de winkel gearriveerd zijn.

Alles zwemt er ondertussen al prima bij en komt al nieuwsgierig kijken wanneer er mensen langs de bassins lopen. We voeren al kleine beetjes, en alles zwemt heerlijk actief rond. Een goed teken! Vanzelfsprekend hanteren we een quarantaineperiode en controleren we alles goed.

We nodigen jou daarom ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in de showroom. In het echt is alles natuurlijk stukken mooier! Bij aankoop mogen de Koi de gehele winter bij Wilkoi verblijven.

Totaalvideo: Alle nieuwe vissen in één video!

Platinum Ogon van kweker Chogoro

Chogoro Platinum Ogon 30-35 cm
Chogoro Platinum Ogon 30-35 cm

Spier- en spierwit! Dat zijn de Platinum van kweker Chogoro.  Nobuaki Hiroi, de kweker, wordt vaak de beste Platinum Ogon kweker van Japan genoemd. En dat is wel te zien. Deze 30-35 cm nisai mogen er zijn.

Kohaku van kweker Hoshikin

Hoshikin Nisai Kohaku 35-40 cm
Hoshikin Nisai Kohaku 35-40 cm

Zes Nisai Kohaku van kweker Hoshikin van 35-40 cm. Het Hi (rood) van deze Kohaku is zeer zuiver!

Marusei Koi Farm

Hirasawa nisai mix 25-35 cm
Hirasawa nisai mix 25-35 cm

Selectie van 16 stuks nisai tussen de 25 en 35 cm. Met daadwerkelijk van alles in deze box: Showa, Sanke, Kohaku, Soragoi, Shiro Utsuri, Hi Utsuri, Gin Matsuba, Ginrin Benigoi, Mizuho Ogon en Ki Kikokuryu.

Igarashi Seiki

Igarashi Seiki Nisai Ochiba Shigure
Selectie Nisai Ochiba Shigure bij kweker Igarashi Seiki

Bij deze kweker hebben we eindelijk een mooie box Ochiba Shigure kunnen selecteren. 8 stuks van 35 tot 40 cm. Allen zijn twee jaar oud.

Shinoda Koi Farm

Shinoda Nisai selectie 40-45 cm
Shinoda Nisai selectie 40-45 cm

Van kweker Shinoda zijn drie Hi Utsuri en één Doitsu Sanke geselecteerd. Deze vissen zijn slechts twee jaar en hebben nu al een imposante body. Allen zijn 40-45 cm.

Maruhiro

Maruhiro Nisai selectie 35-40 cm
Maruhiro Nisai selectie 35-40 cm

8 nisai bij kweker Maruhiro. Shusui, Chagoi, twee Benigoi, Karashigoi en drie hele fraaie Ki Utsuri! Allen zijn 35-40 cm.

Ginrin Goshiki

Ginrin Goshiki 40 cm
Ginrin Goshiki 40 cm

Met slechts twee jaar oud en 40 cm heeft deze Goshiki nu al een imposante body. Het Ginrin op deze Goshiki is ontzettend intens aanwezig.

Doitsu Karashigoi

Marudo Doitsu Karashigoi
Marudo Doitsu Karashigoi

Van kweker Marudo hebben we drie stuks Doitsu Karashigoi van 40-45 cm.

2 reacties op “Binnenkomst Koi december 2017

    1. Hallo Roelof,

      De Hi Utsuri van kweker Shinoda zijn nog te koop. De prijs hiervan is € 485,-. Je bent aankomende zaterdag altijd welkom om een kijkje te nemen in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *